Откритка, откритка)))))) Купіть откритку!!!

Вчора на вулиці дівчина простягувала мені й іншим оголошення: «Пропоную написання віршів на замовлення. Швидко, якісно, доступно. Ціна договірна. Звертатись у будні...»
А ще через годину площею Філармонії ходив хлопчик і пропонував купити в нього намальовані олівцями на картоні листівки: «Купіть, будь ласка, откритку!»
В задачі запитується: 1) що таке «доступне написання віршів»? 2) у скільки оцінити працю хлопчини? 3) чи не варто їм об'єднати зусилля? 4) з вами усе гаразд, коли ви про це чуєте?

5 коментарів

Ірина Голуб
1) «доступно» — складних і малознайомих слів (а також «закручених» рим і довгих рядків) не буде, не хвилюйтеся…
2) по собівартості плюс на чай ))
3) варіанта два: 1 — писати доступні вірші олівцями на «откритках»; 2 — вести торгівлю між собою у натуральному вигляді (вірші-откритки, звісно)
4) не гаразд буде, коли купувати почнуть…
Ігор Гамаль
Певно, геть вже сутужно студентам :)
Тетяна Логвиненко
а мені шкода хлопчину.
назагал, звісно, погане мовлення, погане мистецтво, та ще й на продаж, але це лише вершина айсбергу. насправді це усе тривожні симптоми. жити стає дедалі складніше. звідти і бабусі із сигаретами поштучно (як 10-12 років тому), і діти, які щось продають замість відпочивати влітку, і дівчата, які на вулиці намагаються продати хоч щось, що в принципі можна продати.
Лілія Шутяк
Вау, це дуже оригінально — пропонувати вірші на замовлення)))) До такого ще треба додуматись)))
Віталія Козменко
додам світла: хлопчик, що малює откритки, таким чином хоче назбирати на велосипед. Продає їх по 25 і 45 гривень. Дорогувато звичайно, але сентиментальні батьки і дідусі з бабусями куплять такі речі.У хлопчика є мрія, а досягнути її хоче тим, що вміє робити.
Як на мене це класно. Принаймні така дитина не буде каменем на шиї у батьків у 25 років.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте